Fiets montagestandaard

Posted on 13-06-2017 by Administrator

Het schoonmaken van uw fiets kan een lastige klus zijn. Veel delen die makkelijk vies worden zitten laag bij de grond en zijn lastig op een makkelijke manier te bereiken. Ook wanneer u wilt sleutelen aan uw fiets loopt u tegen problemen aan; naast bovenstaande problemen is het lastig om tijdens het sleutelen de fiets in evenwicht te houden. Had u al eens gehoord van een fiets montagestandaard?

Fiets montagestandaard, de oplossing

Een fiets montagestandaard biedt de oplossing voor deze problemen. Een fiets montagestandaard is, om het simpel uit te leggen, een standaard waar de fiets op kan worden bevestigd. De fiets kan op verschillende hoogten worden ingesteld zodat er altijd een juiste werkhoogte beschikbaar is. Nooit meer rugklachten na het sleutelen of schoonmaken van uw fiets!

De voordelen van een fiets montagestandaard

  • Altijd werken op de juiste werkhoogte: Doordat de fiets montagestandaard in hoogte verstelbaar is kunt u altijd werken op de juiste hoogte.
  • Stabiliteit: De fiets wordt bevestigd aan de fiets montagestandaard. Dit zorgt voor stabiliteit wat erg prettig is bij het werken.
  • Ruimtebesparend: Wanneer u niet voldoende opslagruimte heeft voor uw fiets kan een fiets montagestandaard de oplossing bieden. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar die bijvoorbeeld er voor zorgen dat u uw fiets verticaal kunt opbergen. Hiermee bespaart u veel ruimte.

Powerplustools fiets montagestandaard

Sinds 1999 is Powerplustools is dé fiets montagestandaard aanbieder. In het assortiment zijn veel verschillende soorten beschikbaar; zowel soorten waar de fiets horizontaal als soorten waar de fiets verticaal kan worden opgeborgen. De producten van Powerplustools zijn geselecteerd op een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Voordelig en veilig in gebruik.

Naast de fiets montagestandaard kunt u ook terecht bij Powerplustools voor onder andere fietsgereedschap, fietstrainers, fietstassen etc.

Bekijk het assortiment of loop binnen in de showroom te Heerenveen!