Individuele rondreis naar India?

Posted on 01-06-2017 by Administrator

Individuele rondreis naar India?

Bent u geïnteresseerd in een individuele rondreis naar India? Renaissance Reizen biedt verschillende individuele rondreizen aan naar de mooiste plaatsen in India inclusief reisgids! Een vakantie die u nooit meer gaat vergeten! Hieronder een prachtig voorbeeld van een individuele rondreis naar India!

Luxe place on wheels

Ga op onvergetelijke treinreis langs alle hoogtepunten van Rajasthan, en bezoek daarnaast ook enkele dagen Nepal. Enkele activiteiten die u gaat doen zijn:

  • Stadsbezichtiging Oud en Nieuw Delhi: Nieuw Delhi is de hoofdstad van India. Met ongeveer 11 miljoen inwoners is het de op een na grootste stad van India. Er zijn hier verschillende bezienswaardigheden. Bezoek onder andere: Het Rode Fort, Lodi Gardens, Qutb Minar of de Lotus Temple.
  • Bezichtiging Jaipur: Jaipur is een prachtige kleurrijke stad met veel bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld City Palace, een indrukwekkend complex van gebouwen, binnenplaatsen en tuinen.
  • Bezoek aan Jodhpur: Jodhpur is een stad die grotendeels uit middeleeuwse straatjes bestaat die prachtig versierd zijn met bloemen. Daarnaast zijn erg veel daken in deze stad blauw van kleur; vandaar dat de stad ook wel de Blue City wordt genoemd.
  • Bezoek aan Kathmandu: Na 10 dagen in India te zijn geweest gaat u door naar Nepal. Hier komt u als eerst aan in de hoofdstad, Kathmandu. Maak een tour door de stad en bezoek hoogtepunten in de Kathmandu vallei zoals Patan, Pashupatinath en Bodnath.

Natuurlijk is er veel meer te doen dan wat hierboven genoemd is. Neem contact op met Renaissance Reizen of kijk op de website naar het huidige aanbod van reizen.

Alle reizen van Renaissance Reizen zijn inclusief vluchten, transfers  en exursies met privéauto én chauffeur, overnachtingen in 5-stserren deluxe hotels en Engelssprekende gids.

Kortom, wilt u een individuele rondreis maken door India en genieten van alle luxe die het land te bieden heeft? Boek dan een vakantie via Renaissance Reizen.