6 persoons camper

Posted on 31-05-2017 by Administrator

Het is weer die tijd van het jaar, het is bijna Juni en er is nog steeds geen vakantie geboekt. Het maakt niet uit op welke website u rondkijkt, overal zijn de verblijven voor meer dan 5 personen al verhuurd. Thuis blijven in de vakantie is zeker geen optie. Had u al eens overwogen om een 6 persoons camper te huren?

Een camperreis biedt mogelijkheden

Met een camper bent u vrij om naar elke bedenkbare plek te rijden. Gaat u graag naar Zuid-Frankrijk of naar Noorwegen? Met een 6 persoons camper kan het allemaal! Uw 6 persoons camper is ruim ingedeeld en heeft een luxe lichte afwerking. Dankzij het 2 persoons hefbed boven de zithoek blijft er ruimte zat over voor de andere reizigers om te slapen. De 6 persoons camper bevat daarnaast:

  • Warm water voorziening
  • Airco
  • Douche en toilet
  • Zonneluifel
  • Schoon- en vuilwatertank
  • Cruise control
  • 104 liter koelkast
  • 11.5 liter vriezer

Houd wel rekening met

Hoe vrij u ook bent in een 6 persoons camper, er zijn ook zaken waar u rekening mee dient te houden. De belangrijkste zullen hieronder worden toegelicht.

Maak enige planning: het is niet overal toegestaan om zomaar te overnachten. Zorg dat u van tevoren weet of u hiermee rekening moet houden op uw route. Daarnaast moet u soms schoon water tanken en vuil water lossen. Dit kunt u natuurlijk op het moment dat u moet laden of lossen uitzoeken maar het is handig zijn om dit van tevoren te doen.

Meten = weten: Een 6 persoons camper is groter dan een standaard auto/camper. Het is erg belangrijk dat u weet wat de formaten van de camper zijn. Het kan namelijk voorkomen dat u bepaalde wegen niet kunt gebruiken door te lage viaducten of te zwakke wegen.

Sluit alles goed af: Een 6 persoons camper heeft een groot aantal lades en kastjes. Wanneer u deze niet goed afsluit kan de hele inhoud tijdens het rijden hier uit vallen. Controleer voordat u gaat rijden of alles goed afgesloten is!

Bron: IJgenzinnigwonen

Enthousiast geworden?
Probeer het eens uit! Neem contact op met Camperverhuur Ventura en bekijk de 6 persoons camper!

Kleiner gezelschap? Camperverhuur Ventura heeft ook kleinere campers. Klik op de link voor de beschikbare campers!


Lifestyle nieuws

Vertraging voor vakantiegangers door verscherpte grenscontrole Spanje

Nederlandse vakantiegangers die dit weekend terugrijden uit Spanje moeten rekening houden met veel vertraging en wachttijden van drie uur,...

Het weer op vakantie: regen aan de kust en koeler in de Balkan

Geen goed nieuws voor mensen die de komende week vakantie vieren in West- en Centraal-Europa: de temperatuur ligt de komende dagen iets lager dan...

Albert Heijn roept biologische geitenkaas terug

In de AH Biologische Geitenkaas Jong Belegen 50+ zit koemelk, hoewel het allergeen niet op de verpakking staat vermeld. Daarom roept de winkel de...