6 persoons camper

Posted on 31-05-2017 by Administrator

Het is weer die tijd van het jaar, het is bijna Juni en er is nog steeds geen vakantie geboekt. Het maakt niet uit op welke website u rondkijkt, overal zijn de verblijven voor meer dan 5 personen al verhuurd. Thuis blijven in de vakantie is zeker geen optie. Had u al eens overwogen om een 6 persoons camper te huren?

Een camperreis biedt mogelijkheden

Met een camper bent u vrij om naar elke bedenkbare plek te rijden. Gaat u graag naar Zuid-Frankrijk of naar Noorwegen? Met een 6 persoons camper kan het allemaal! Uw 6 persoons camper is ruim ingedeeld en heeft een luxe lichte afwerking. Dankzij het 2 persoons hefbed boven de zithoek blijft er ruimte zat over voor de andere reizigers om te slapen. De 6 persoons camper bevat daarnaast:

  • Warm water voorziening
  • Airco
  • Douche en toilet
  • Zonneluifel
  • Schoon- en vuilwatertank
  • Cruise control
  • 104 liter koelkast
  • 11.5 liter vriezer

Houd wel rekening met

Hoe vrij u ook bent in een 6 persoons camper, er zijn ook zaken waar u rekening mee dient te houden. De belangrijkste zullen hieronder worden toegelicht.

Maak enige planning: het is niet overal toegestaan om zomaar te overnachten. Zorg dat u van tevoren weet of u hiermee rekening moet houden op uw route. Daarnaast moet u soms schoon water tanken en vuil water lossen. Dit kunt u natuurlijk op het moment dat u moet laden of lossen uitzoeken maar het is handig zijn om dit van tevoren te doen.

Meten = weten: Een 6 persoons camper is groter dan een standaard auto/camper. Het is erg belangrijk dat u weet wat de formaten van de camper zijn. Het kan namelijk voorkomen dat u bepaalde wegen niet kunt gebruiken door te lage viaducten of te zwakke wegen.

Sluit alles goed af: Een 6 persoons camper heeft een groot aantal lades en kastjes. Wanneer u deze niet goed afsluit kan de hele inhoud tijdens het rijden hier uit vallen. Controleer voordat u gaat rijden of alles goed afgesloten is!

Bron: IJgenzinnigwonen

Enthousiast geworden?
Probeer het eens uit! Neem contact op met Camperverhuur Ventura en bekijk de 6 persoons camper!

Kleiner gezelschap? Camperverhuur Ventura heeft ook kleinere campers. Klik op de link voor de beschikbare campers!


Lifestyle nieuws

'Overgewicht als tiener geeft hoger risico op beroerte als volwassene'

Jongens die in hun tienerjaren met overgewicht kampen, lijken een groter risico te lopen op een beroerte als ze eenmaal volwassen zijn.

Actieplan gelanceerd tegen resistentie antibiotica

Steeds meer bacteriƫn worden ongevoelig voor antibiotica, waardoor patiƫnten niet meer kunnen worden behandeld. De Europese Commissie lanceerde...

Te breed glimlachen kan sociale handicap zijn

De beste glimlach is niet te breed en laat niet te veel tanden zien. Te breed lachen kan zelfs sociaal gezien in iemands nadeel werken.