6 persoons camper

Posted on 31-05-2017 by Administrator

Het is weer die tijd van het jaar, het is bijna Juni en er is nog steeds geen vakantie geboekt. Het maakt niet uit op welke website u rondkijkt, overal zijn de verblijven voor meer dan 5 personen al verhuurd. Thuis blijven in de vakantie is zeker geen optie. Had u al eens overwogen om een 6 persoons camper te huren?

Een camperreis biedt mogelijkheden

Met een camper bent u vrij om naar elke bedenkbare plek te rijden. Gaat u graag naar Zuid-Frankrijk of naar Noorwegen? Met een 6 persoons camper kan het allemaal! Uw 6 persoons camper is ruim ingedeeld en heeft een luxe lichte afwerking. Dankzij het 2 persoons hefbed boven de zithoek blijft er ruimte zat over voor de andere reizigers om te slapen. De 6 persoons camper bevat daarnaast:

  • Warm water voorziening
  • Airco
  • Douche en toilet
  • Zonneluifel
  • Schoon- en vuilwatertank
  • Cruise control
  • 104 liter koelkast
  • 11.5 liter vriezer

Houd wel rekening met

Hoe vrij u ook bent in een 6 persoons camper, er zijn ook zaken waar u rekening mee dient te houden. De belangrijkste zullen hieronder worden toegelicht.

Maak enige planning: het is niet overal toegestaan om zomaar te overnachten. Zorg dat u van tevoren weet of u hiermee rekening moet houden op uw route. Daarnaast moet u soms schoon water tanken en vuil water lossen. Dit kunt u natuurlijk op het moment dat u moet laden of lossen uitzoeken maar het is handig zijn om dit van tevoren te doen.

Meten = weten: Een 6 persoons camper is groter dan een standaard auto/camper. Het is erg belangrijk dat u weet wat de formaten van de camper zijn. Het kan namelijk voorkomen dat u bepaalde wegen niet kunt gebruiken door te lage viaducten of te zwakke wegen.

Sluit alles goed af: Een 6 persoons camper heeft een groot aantal lades en kastjes. Wanneer u deze niet goed afsluit kan de hele inhoud tijdens het rijden hier uit vallen. Controleer voordat u gaat rijden of alles goed afgesloten is!

Bron: IJgenzinnigwonen

Enthousiast geworden?
Probeer het eens uit! Neem contact op met Camperverhuur Ventura en bekijk de 6 persoons camper!

Kleiner gezelschap? Camperverhuur Ventura heeft ook kleinere campers. Klik op de link voor de beschikbare campers!