Onlangs bracht ik een bezoek aan de spuiterij...

Posted on 22-08-2018 by Administrator

Onlangs bracht ik een bezoek aan de spuiterij...

Onlangs bracht ik een bezoek aan de spuiterij...

Helaas... eindelijk was ik een keer aan de beurt. Na jaren schadevrij rijden heb ik nu dus echt tegen een paaltje aan gezeten. Een klein momentje niet goed opletten en... BINGO! Mijn bestuurders portier en die er achter zaten helemaal vol deuken en krassen. Gelukkig had ik een goed schadeherstelbedrijf in de buurt met een professionele spuiterij. Anders was mijn auto nooit meer geworden zoals die was!

Professionele spuiterij: waar lette ik op?

Veelvuldig heb ik de vraag gekregen waar ik een professionele spuiterij heb gevonden. Mijn kennissen spraken allemaal over dat de spuiterij zo duur was, dat je de auto zo lang kwijt was en de slechte service. Met dit in het achterhoofd ben ik op internet gaan rondkijken naar een betrouwbare spuiterij. Toen kwam ik terecht bij Spuiterij Roseboom. Ik voelde me in deze zaak direct thuis. De vriendelijke medewerkers zorgden er voor dat ik mij direct op mijn gemak voelde en dat ik met vertrouwen mijn auto achter durfde te laten.

Spuiterij Roseboom: garantie op kwaliteit

Autoschade & Spuiterij Roseboom garandeert kwaliteit, niet voor niets hebben ze het kenmerk FOCWA-Eurogarant bedrijf. Dit houdt in dat er verschillende zaken voor mij werden geregeld, zonder dat ik er iets voor hoefde te doen!
Wat werd er voor mij geregeld?

  • Het papierwerk werd mij uit handen genomen: alles werd door Autospuiterij Roseboom geregeld met mijn verzekering.
  • Vervangend vervoer: Ik had belangrijke afspraken waar ik niet met een beschadigde auto kon aankomen. Dankzij Spuiterij Roseboom kon ik met vervangend vervoer mijn weg vervolgen.

Spuiterij zonder kleurverschil!

Onlangs had een kennis van mij zijn auto naar een spuiterij gebracht en toen deze weer terug kwam was het resultaat dramatisch. Er was duidelijk veel kleurverschil tussen de originele panelen en de panelen die door de spuiterij behandeld waren. Ik verwachtte dat de kans er redelijk in zou zitten dat mijn auto na mijn bezoek aan spuiterij Roseboom ook niet meer in een kleur was. Maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Je kan zien dat er gebruik wordt gemaakt van professionele apparatuur en dat het werk wordt gedaan door specialisten. Mijn auto zag er weer origineel uit.

Moet uw auto naar de spuiterij?

Ik heb zeer goede ervaringen met Spuiterij Roseboom. Heeft u onlangs lakschade opgelopen? Dan adviseer ik om eens contact op te nemen met Autospuiterij Roseboom! Ook wanneer u kleine lakschade heeft opgelopen kunt u bij Autoschade & Spuiterij Roseboom terecht. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in uitdeuken zonder lakschade