Tafeltextiel: verschillende soorten

Posted on 15-08-2018 by Administrator

Tafeltextiel: verschillende soorten

Tafeltextiel is er in alle soorten en maten. Sommige mensen zullen zeggen: "wat maakt het nou uit wat voor tafeltextiel ik koop? Als er maar geen geknoei van de kinderen op de tafel komt". Natuurlijk kan je het zo bekijken, al het tafeltextiel zorgt er voor dat uw tafel schoon blijft. Maar natuurlijk zit er ook verschil tussen de soorten tafeltextiel die te koop zijn. In dit artikel zullen we inzoomen op de verschillende specificaties van tafeltextiel, worden enkele stijlvolle designs getoond en zullen we een betrouwbaar adres voor tafelkleden, tafellinnen en tafeltextiel geven.

Tafeltextiel met mooie designs

Tafelkleden zijn allang niet zo saai meer als dat ze vroeger waren. Tegenwoordig kan je je eigen stijl volledig uiten met behulp van prachtige tafeltextiel designs. Neem bijvoorbeeld de tafelkleden uit de Propure Nature collectie, beschikbaar bij Tafeldeluxe.nl. Met deze tafelkleden maakt u zeker weten indruk op uw gasten. Hierboven ziet u een foto van een van de geweldige tafeltextiel designs verkrijgbaar bij Tafeldeluxe.nl

De verschillen in tafeltextiel

Wanneer je online op zoek bent naar nieuw tafeltextiel zal het je opvallen dat er veel verschillen zitten tussen producten waarvan je dat in eerste oogopslag niet zou zeggen. Hieronder worden de verschillen toegelicht.

Deluxe tafelkleed

Deluxe tafelkleden zijn, zoals de naam al aangeeft, gemaakt om een extra feestelijke uitstraling te geven. Dit tafeltextiel past perfect bij situaties als kerstdiners, familiediners en andere feestelijkheden. Vaak worden deze tafelkleden afgewerkt met een toplaag van zijdeglans, wat voor de stijlvolle uitstraling zorgt.

Extra gecoat tafeltextiel

Geen zorgen over vlekken in de tafel? Daar past extra gecoat tafeltextiel het beste bij. Door een goede combinatie van een textiel onderlaag en een PVC coating op de toplaag bent u ervan verzekerd dat het geen probleem is als er gemorst wordt.

Gecoat tafellinnen

Een tafelkleed gemaakt van linnen, en toch goed beschermd tegen vuil. Tafellinnen met teflon coating zorgen er voor dat u geen vlekken uit de tafel hoeft te boenen. Gecoat tafellinnen brengt u het gemak van tafelzeil maar dan gemaakt van stof. Ideaal!

Tafelbeschermer

Wilt u graag uw tafel zo lang mogelijk mooi houden? Daar is de tafelbeschermer de perfecte oplossing voor. Met een tafelbeschermer wordt de tafel beschermd tegen krassen, deuken, vlekken, hete pannen en meer. De dikke doorzichtige tafelbeschermer ligt als het ware als een glasplaat op de tafel. Na het eten hoef je deze niet te verwijderen, in principe kan je de tafelbeschermer prima voor een langere tijd laten liggen.

Tafeltextiel koop je bij Tafeldeluxe.nl

Nu het verschil tussen de soorten tafeltextiel duidelijk is willen wij je graag door verwijzen naar Tafeldeluxe. Bekijk het grote assortiment tafeltextiel van Tafeldeluxe en vind altijd iets wat bij je wensen past. Het tafeltextiel van Tafeldeluxe wordt geleverd in verschillende breedte maten, en kan op maat gesneden worden.

Geen zin meer in vlekken in de tafel? Ga direct naar de website en bekijk het ruime aanbod tafeltextiel.