Last van vocht wat door de muur trekt? Laat uw gevel impregneren

Posted on 29-06-2018 by Administrator

Last van vocht wat door de muur trekt? Laat uw gevel impregneren

Kent u dat? Vocht wat door de muur heen trekt, schimmelplekken op de gevel of ander vuil? Laat dan uw gevel impregneren. Door deze ophoping van vuil wordt uw gevel zwakker en zwakker. Naast dat er vocht door de gevel gaat trekken kan het ook zijn dat uw gevel langzaam gaat afbrokkelen. Dit moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden. Laat daarom uw gevel impregneren door een expert.

Gevel impregneren, wat is het?

U laat uw gevel impregneren door een expert. Maar wat doet hij nou precies? Hieronder wordt het proces van uw gevel impregneren beschreven. Het start met het verwijderen van het vuil. Door de jaren heen kan het zijn dat er een enorme hoeveelheid vuil ophoopt op uw gevel. Dit kan mos, algen, olie, vogelpoep en ander vuil zijn. Dit vuil zorgt ervoor dat uw gevel verzwakt wordt. Nadat dit vuil verwijderd is wordt er gecheckt of er scheuren in het metselwerk of kapotte voegen zijn. Wanneer dit het geval is wordt dit uiteraard gefikst. Hierna kan het proces an uw gevel impregneren starten. Een gevel impregneren is eigenlijk een beschermlaag plaatsen over de gevel. Dit is een waterafstotende, doorzichtige film op het geveloppervlak. Deze film zorgt er voor dat het vocht en vuil in de toekomst wordt afgestoten. Na het gevel impregneren kunt u er weer jaren tegenaan!

Voordelen van gevel impregneren

Uw gevel impregneren brengt verschillende voordelen. Enkele hiervan zijn:

  • Minder problemen met vocht en schimmels
  • Een representatieve gevel.
  • Een gevel die weer jaren mee kan.


Gevel impregneren door DéBos

In Ede zit een expert op het gebied van gevel impregneren.  Maak kennis met DéBos Schoonmaak & Bedrijfsdiensten. Bij DéBos kunt u terecht voor allerlei verschillende zaken omtrent schoonmaak. Wilt u uw gevel laten impregneren door een professional? Bezoek de website van DéBos en neem direct contact op!