Tent huren voor een feest? Verschillende prachtige soorten!

Posted on 08-05-2018 by Administrator

Tent huren voor een feest? Verschillende prachtige soorten!

Heeft u binnenkort een jubileum, bruiloft of ander evenement? Met een prachtige tent kunt u een onvergetelijke indruk achter laten op uw gasten. Een tent huren zorgt er voor dat er een prachtige gezellige sfeer kan worden gecreëerd. Een tent huren is gelukkig zo geregeld. In dit artikel zullen verschillende soorten tenten worden uitgelicht.

Hexadome tent huren

Wanneer u indruk wilt maken op uw gasten is een Hexadome tent huren een geweldig idee. De prachtige grote ronde koepel is het karakteristieke punt van de Hexadome tent. Door het futuristische uiterlijk van de tent geeft u uw gelegenheid een bijzondere uitstraling. Een Hexadome tent huren past het beste bij grotere evenementen zoals bruiloften en speciale gelegenheden. 

Reuzenparasol

Bent u op zoek naar het neusje van de zalm op het gebied van tent huren? De Reuzenparasol behoort tot de meeste exclusieve tenten van Nederland. De Reuzenparasol is een echte evenementen/festival tent en een ware blikvanger. Een Reuzenparasol tent huren laat een onvergetelijke herinnering achter bij uw gasten. Wilt u een tent huren voor een groot evenement of festival? Dan past de Reuzenparasol daar perfect bij!

Lounger tent

Een Lounger tent huren is perfect voor gezellige feesten. Door de afmetingen van ongeveer 5 bij 5 meter is de tent multifunctioneel en goed inzetbaar. De zijwanden van de tent kunnen worden losgekoppeld. Zo kunt u in het mooie weer genieten van de zon en wanneer het minder weer is kunt u heerlijk droog zitten. Wilt u een Lounger tent huren maar vindt u het oppervlak te klein? Dat is gelukkig geen probleem. De Lounger tenten kunnen namelijk makkelijk aan elkaar gekoppeld worden.

Tent huren bij de specialist: EASY TENT

EASY TENT is al jaren tentenspecialist. Bij EASY TENT kunt u allerlei verschillende soorten tent huren, voor zowel grote als kleinere evenementen. Wilt u een tent huren maar weet u niet wat voor soort tent het beste bij uw feest past? De specialisten van EASY TENT staan voor u klaar om advies op maat te geven. Bezoek de website van EASY TENT en bekijk de verschillende prachtige evenementen tenten.