Vakanties met ouderen én vrijwilligers om nooit te vergeten

Posted on 19-04-2018 by Administrator

Vakanties met ouderen én vrijwilligers om nooit te vergeten

Het was een fantastische week! Een vakantie om nooit te vergeten... Dit zijn veelgehoorde uitspraken die het voor vrijwilligers zo fijn maken om vrijwilligerswerk te doen. Ouderen die mee gaan op een begeleide vakantie bijvoorbeeld, hebben zó’n fijne vakantieherinnering. Die gun je eigenlijk iedereen. Een liefdevolle week waarin iedereen kan ontspannen. De gasten, ouderen of mensen die zorg nodig hebben, samen met hun fijne begeleiders. Begeleiders die vrijwilligerswerk doen met passie. Want het is die passie die ervoor zorgt dat ouderen genieten.

Vrijwilligerswerk met ouderen

Vrijwilligerswerk met ouderen staat sinds de uitzendingen van Geer en Goor volop in de spotlights. De maatschappelijke betrokkenheid in Nederland is nog altijd hoog. Vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in. Zij werken in verzorgingshuizen, dagcentra voor slechthorenden, of helpen bij begeleid wonen projecten om maar wat te noemen. Dan is er ook Hetvakantiebureau.nl. Hen wil ik hier in het bijzonder uitlichten. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van vakanties, allemaal in Nederland, voor ouderen en mensen die zorg nodig hebben.

Vrijwilligers van Hetvakantiebureau.nl aan het woord

Hetvakantiebureau.nl is geliefd om zijn warme vakanties. Senioren worden op een fantastische manier begeleid door zorgvrijwilligers of vrijwilligers zonder zorgachtergrond die meegaan omdat ze passie hebben voor mensen. Simpel, maar toch bijzonder. Niet voor niets gaan er zo’n 2500 ouderen elk jaar mee met een vakantie van Hetvakantiebureau.nl.

Het bijzondere is dat alles draait om aandacht tijdens de vakantieweken. Of het nu om verzorging gaat of het begeleiden van een uitje of spel.

Vrijwilligers over de vakanties van Hetvakantiebureau.nl:

  • Ik ben samen met mijn moeder vrijwilliger. Niet alleen de vakanties geven voldoening, ook om dit samen met mijn moeder te doen maakt het werk heel fijn!
  • De uitgesproken waardering die we krijgen van senioren is geweldig
  • Ontspannen contacten die je hebt, een hele week lang. Super bijzonder!
  • Een arm die je kunt bieden, ouderen zie je ervan genieten
  • Na een hele week hebben de gasten moeite om afscheid te nemen. Dat geeft zo’n  voldoening
  • Zorg en ontspanning, de kernwoorden bij Hetvakantiebureau.nl

Wil je ouderen begeleiden?

Intussen zijn er al 1.500 vrijwilligers per jaar die zich inzetten bij Hetvakantiebureau.nl. Wil jij ook vrijwilligerswerk voor ouderen doen? Lees meet over vrijwilligerswerk bij Hetvakantiebureau.nl. Wil je graag christelijk vrijwilligerswerk doen? De organisatie heeft een christelijke achtergrond en tijdens de vakanties is er gelegenheid om invulling te geven aan het geloof.

No tags added.