Feestzaal huren? 

Posted on 23-03-2018 by Administrator

Feestzaal huren? 

Wilt u binnenkort een feestje organiseren maar heeft u zelf geen ruimte om uw gasten te ontvangen? Misschien is een feestzaal huren dan geen slecht idee! Bij boerderij de Weistaar kunt u een feestzaal huren geheel naar uw wens. Of u nu kleine groepen of grote groepen moet ontvangen, bij de Weistaar kunt u een feestzaal huren vanaf 20 tot en met 300 personen!

Feestzaal huren bij Boerderij de Weistaar

Boerderij de Weistaar ligt centraal in het land, in Maarsbergen om precies te zijn. Dit is dichtbij de A12 en A28. De boerderij beschikt over 6 verschillende zalen die allemaal sfeervol zijn ingericht. U wilt een feestzaal huren waar ook muziek afgespeeld kan worden? Ook dat is mogelijk! In de feestzalen van de Weistaar zijn namelijk de volgende zaken aanwezig:

  • Professionele geluidsinstallatie voor achtergrond muziek
  • Beamers, projectieschermen en DVD spelers

Natuurlijk mag hier gratis gebruik van worden gemaakt.

De feestzalen

  • De Deel: Capaciteit van 20 tot 300 personen. Volledig ingericht in boeren stijl. In de zaal staat een groot podium.
  • De Stal: Sfeervolle zaal met een capaciteit van 20 tot 140 personen. De zaal kan gecombineerd worden met de Boerenhoeve voor extra capaciteit (tot 230 personen). 
  • De Boerenhoeven: Capaciteit van 20 tot 90 personen. Net als de deel in boeren stijl ingericht.
  • De Hooizolder: Knusse en sfeervolle uitstraling. Capaciteit van 20 tot 90 personen.
  • 't Voorhuis: Lunchroom met uitzicht over de landerijen die overdags open is. Wil u deze feestzaal huren? De zaal heeft een capaciteit tot 40 personen. Beschikbaar vanaf 18:00.
  • De Brink: Zaal met mini boerengolf golfbaan. Capaciteit van 20 tot 100 personen. U kunt de feestzaal huren vanaf 18:00.

Feestzaal huren? Bekijk de feestzalen op de website!

Waarom een feestzaal huren bij de Weistaar

Natuurlijk is een feestzaal huren bij de Weistaar erg praktisch. Het is goed te bereiken vanaf de snelweg en er zijn maarliefst 300 gratis parkeerplaatsen. 

Daarnaast is het een erg sfeervolle locatie die prachtig in de weilanden ligt. Het personeel doet er alles aan om uw feest zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Meer informatie of direct feestzaal huren?

Wilt u meer informatie of wilt u direct een feestzaal huren? Neem dan contact op via de website van de Weistaar.