Wat te doen bij een groen terras? Terrasreiniging!

Posted on 23-02-2018 by Administrator

Wat te doen bij een groen terras? Terrasreiniging!

Over een paar maanden is het eindelijk weer zo ver. We gaan weer naar het goede weer toe! Eindelijk kunnen we weer lekker op het terras in de tuin zitten. Helaas staat er eerst nog wel een klusje te wachten... de hele tuin is namelijk groen.

Waarom is mijn terras groen?

In de winter komt er over het algemeen minder zon op het terras. Dit geeft onder andere mossen en algen de vrije kans om te groeien. Het verwijderen van deze mossen en algen kan een heel klusje zijn. Het is belangrijk om op de juiste tijd te beginnen met terrasreiniging. In de lente is het ideale tijdstip. In de lente gaat de zon namelijk meer schijnen. Dit zorgt er voor dat het vormen van mossen en algen wordt voorkomen. Terrasreiniging in de lente zorgt er ook voor dat je de gehele lente en zomer kan genieten van een schoon terras!


Waar zorgt terrasreiniging nog meer voor?

Naast het feit dat het natuurlijk fijn is om op een schoon terras te zitten heeft het nog meer voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld minder last van opspattend vuil. Wanneer het regent spat er vuil op van de grond op uw ramen, muren, deuren en al het overige wat in de tuin staat. Terrasreiniging zorgt er voor dat de grond schoon is. Er zal dus minder vuil opspatten hier tegen.

Terrasreiniging kan ook een belangrijke toevoeging zijn wanneer u uw huis wilt verkopen. Het terras is namelijk de eerste indruk van het huis. Een schoon terras zorgt voor een positieve indruk!


Terrasreiniging is een zware klus

Wanneer u een groot terras heeft, kan terrasreiniging een zware klus zijn. Wist u dat er verschillende schoonmaakbedrijven zijn die gespecialiseerd zijn in terrasreiniging? 
 

Terrasreiniging door DéBos schoonmaak & bedrijfsdiensten

In regio Ede is DéBos schoonmaak & bedrijfsdiensten de expert op het gebied van terrasreiniging. Wilt u deze lente genieten op een schoon terras? Bezoek dan de website van DéBos schoonmaak & bedrijfsdiensten voor meer informatie of neem direct contact op!
 

 

No tags added.